Στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου
Την Δευτέρα 13 Μαΐου θα παραδοθεί σε κυκλοφορία ο κλάδος προς Θεσσαλονίκη της Σήραγγας Κατερίνης (Σήραγγα Τ4), παρουσία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Νίκου Ταχιάου.
Ο Υφυπουργός Υποδομών θα επιθεωρήσει τις παρεμβάσεις που έγιναν από τον παραχωρησιούχο, «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», στην ηλεκτροδότηση, στην εποπτεία, στον αυτόματο έλεγχο, στον αερισμό και στα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, που καθιστούν τη σήραγγα ασφαλέστερη για τους διερχόμενους οδηγούς.
Μέχρι την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων η κυκλοφορία των Ι.Χ. θα διεξάγεται μέσω του αμφιδρομημένου κλάδου, με μια λωρίδα, ανά κατεύθυνση και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων (π.χ. φορτηγά, λεωφορεία) η κυκλοφορία θα εξακολουθήσει να γίνεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης.
Υπενθυμίζεται ότι η σήραγγα παρέμεινε καθολικά κλειστή από την 8η Απριλίου 2024.
Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός θα μεταβεί και στην Γέφυρα Αξιού, όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία των εργασιών αποκατάστασής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ideal: Την Τετάρτη 18 Ιουνίου σε διαπραγμάτευση 8 εκατ. νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο
- Alpha Bank: Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
- ΔΕΗ: Στο 4,98% μειώθηκε το ποσοστό της Covalis Capital LLP
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: «Απαντάει» με non paper για το πρόστιμο της Κομισιόν στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη – Ισραηλινές επιδρομές και σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- CNL Capital: Κατατέθηκε ο φάκελος αδειοδότησης για την ίδρυση της CNL Commercial Finance
- Ευρωσύμβουλοι: Από 19 Ιουνίου σε διαπραγμάτευση οι 250.000 νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου
- Alter Ego: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις