Οι καταγγελίες θα μπορούν να γίνονται για την κατάσταση του οχήματος, την συμπεριφορά του υπαλλήλου, τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια κ.α.
Στο report.oasa.gr, την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που τέθηκε σε εφαρμογή την Πέμπτη το πρωί, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Πρόκειται για μια εφαρμογή υποβολής καταγγελιών, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην οποία θα μπορεί ο πολίτης να υποβάλει την καταγγελία του για κάθε ΜΜΜ, λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό κλπ.
Οι καταγγελίες θα μπορούν να γίνονται για μια σειρά θεμάτων, όπως για παράδειγμα την κατάσταση του οχήματος, την συμπεριφορά του υπαλλήλου, τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια κ.α.
Ο κ. Κυρανάκης, αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα της 24ωρης λειτουργίας των ΜΜΜ το περασμένο Σάββατο, υπογραμμίζοντας ότι το μέτρο είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκαν περίπου 59.000 επιβάτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαζικό “μαχαίρι” 19.000 θέσεων εργασίας στη Volkswagen μέχρι το τέλος του 2026
- Νέα σύγκρουση Airbus – Dassault για το eurodrone
- Στο 2,2% η άνοδος της κινεζικής ναυτιλιακής οικονομίας το 2025
- Nvidia – Κίνα: Το νέο στοίχημα με τους Vera CPUs
- Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μεγάλη μείωση των στρατιωτικών τους δυνάμεων στο ΝΑΤΟ
- Ωρα Μουντιάλ για τους οικοδεσπότες με μεγάλες μάχες σε Τορόντο και Λος Αντζελες
- AKTOR και ΔΕΠΑ Εμπορίας (Atlantic SEE LNG Trade) διπλασιάζουν το αμερικανικό LNG με deal 20ετίας
- Η SpaceX εκτόξευσε τον Έλον Μασκ στην εποχή του πρώτου τρισεκατομμυριούχου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








