Τις ακτές του Λεκανοπεδίου, στις οποίες δεν επιτρέπεται η κολύμβηση τη φετινή περίοδο, περιλαμβάνει σημερινή εγκύκλιος του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.
Στην εγκύκλιο, η οποία παρατίθεται πιο κάτω, αναφέρονται τα εξής:
- Σε όλα τα λιμάνια, μόνιμα αγκυροβόλια, ναυπηγεία και διαλυτήρια πλοίων.
- Σε όλη τη περιοχή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και το Πέραμα.
- Σε όλη την περιοχή Σκαραμαγκά μέχρι και την παραλία Ασπροπύργου.
- Στα Λιμάνια Σκαφάκι, Σταυρού της Ακτής Θεμιστοκλέους, στο λιμανάκι της Σχολής Δοκίμων και 100 μέτρα εκατέρωθεν του Κέντρου MIRAMARE.
- Στην περιοχή από το βόρειο άκρο Μικρολίμανου μέχρι και την ακτή Ξηροτάγαρου (όριο μαρίνας).
- Στο αριστερό σημείο της ακτής “ΕΔΕΜ” πλησίον εστιατορίου “ΕΔΕΜ” και 100 μέτρα εκατέρωθεν των εκβολών του ρέματος Πικροδάφνης.
- Σε ζώνη 50 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών ομβρίων.
- Σε ζώνη 200 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής, σύμφωνα με τις νομαρχιακές αποφάσεις καθορισμού αποδέκτη, όπου τοποθετούνται τοπικές απαγορευτικές πινακίδες ή οι τοπικές υγειονομικές αρχές προτείνουν την τοποθέτηση σχετικών σημάνσεων.
- Στην περιοχή των Ναυπηγείων και του λιμένος όρμου Λαυρίου μέχρι τη ΔEΗ με εξαίρεση την περιοχή που αρχίζει από την ακτή Χέλμη και συνεχίζεται μέχρι την περιοχή Θωρικού (Ακτή Θεάτρου).
- Στη Ραφήνα σε όλο το μήκος της εξωτερικής πλευράς του προσήνεμου μώλου του λιμανιού.
- Σε ζώνη 200 μέτρων από τα σημεία εκβολής των αγωγών των εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού, που βρίσκονται στις περιοχές Νέας Μάκρης και Μαραθώνα και ειδικότερα των κατασκηνώσεων ΘΑΛΑ, και των κατασκηνώσεων Αεροπορίας – ΘΑΑ. Στην απαγόρευση δεν περιλαμβάνεται η ακτή κολύμβησης του ΚΕΔΑ/Ζ.
- Στην περιοχή του Ασωπού ποταμού 200 μέτρα εκατέρωθεν της εκβολής του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΣΕΕS: Μέλος του ΔΣ της MEunited εξελέγη o Κωστής Μουσουρούλης
- Warner Bros: Ετοιμάζεται να απορρίψει την προσφορά “μαμούθ” της Paramount
- Κόστος εργασίας: Αυξήθηκε 3,3% το γ΄τρίμηνο στην Ευρωζώνη – Στο +7,9% στην Ελλάδα
- Vodafone – Generation Next: Νέα εκπαιδευτική ενότητα Digital Wellbeing για ασφαλή ψηφιακό κόσμο
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνήθηκε ότι γνώριζε για τις επισυνδέσεις ο Γίωργος Μυλωνάκης
- Eurostat: Με τρίτο χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ η Ελλάδα στην ΕΕ το 2024
- ΣΤΑ.ΣΥ.: Αλλάζει η εικόνα του σταθμού μετρό, Μοναστηράκι
- Εργατοτεχνίτες οικοδόμοι: Καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








