Τα καταστήματα αυτά θα έχουν ωράριο σούπερ μάρκετ, δηλαδή θα λειτουργούν Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 21.00 και το Σάββατο 08.00 – 20.00
Λίγους μήνες μετά την εξαγορά της αλυσίδας ‘Σπιτική Κουζίνα”, ο Σκλαβενίτης προχωρά τελικά στην έναρξη της ανανεωμένης αλυσίδας, με τη δική του επωνυμία. Πρόκειται για το ‘‘Σκλαβενίτης” Food to Go”, το οποίο ξεκινά την πορεία του από το κέντρο της Αθήνας την προσεχή Πέμπτη 26 Μαρτίου με ένα κατάστημα στο Σύνταγμα, το οποίο θα λειτουργήσει πιλοτικά για το άνοιγμα των επόμενων.
Η επιλογή του Συντάγματος έγινε εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόκειται μια περιοχή με πολλές εταιρείες, γραφεία και εμπορικά καταστήματα, δηλαδή εργαζόμενους που αποτελούν ένα κοινό που ενδιαφέρει την εταιρεία.
Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, στα καταστήματα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Food to Go» οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν ποικιλία έτοιμων γευμάτων καθώς και σαλάτες, σάντουιτς, παγωτά, επιδόρπια, σε ατομικές συσκευασίες.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με την ”Σπιτική Κουζίνα”, τα καταστήματα της οποίας έκλειναν στις 5 το απόγευμα, τα καταστήματα αυτά θα έχουν ωράριο σούπερ μάρκετ, δηλαδή θα λειτουργούν Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 21.00 και το Σάββατο 08.00 – 20.00. Θα ανεφοδιάζονται, δε, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η παροχή έτοιμων γευμάτων, εξάλλου, δεν θα σταματήσει και από τα καταστήματα της αλυσίδας και θα λειτουργεί παράλληλα με τη νέα τυπολογία που λανσάρει η εταιρεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και άλλα καταστήματα ”Σκλαβενίτης Food to Go” στα Βόρεια και Νότια Προάστια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καταγγελία για τα email «Ασφαλούς Κολύμβησης»: Στο μικροσκόπιο η χρήση δεδομένων της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης
- Διαστημικά σκουπίδια: Η νέα αγορά δισεκατομμυρίων που γεννιέται σε τροχιά
- Apple: Ενσωματώνει το Qwen της Alibaba στο Apple Intelligence για χρήστες Mac στην Κίνα
- Αναφορές για τον θάνατο του πατέρα του Λιονέλ Μέσι – Αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση
- Ιράν: «Ναι» σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ, αλλά όχι σε άμεσο άνοιγμα
- ΕΛΓΕΚΑ: Προληπτική ανάκληση μαρμελάδας Bonne Maman
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλότερος ο τζίρος στα καταστήματα και πιέσεις από το ηλεκτρονικό εμπόριο
- Βουλγαρία: Drone συνετρίβη κοντά στον διαβαλκανικό αγωγό φυσικού αερίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








