Επιχειρήσεις

Σκλαβενίτης: Επενδύει σε καινοτόμο πρόγραμμα ΑΙ για να οργανώσει την επικοινωνία του προσωπικού του

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Τις υπηρεσίες της Staffbase έχουν εμπιστευθεί πάνω από 3.000 εταιρείες παγκοσμίως, ανάμεσα στις οποίες η Adidas και η DHL

Επενδύει τόσο στην ανάπτυξη της εταιρείας, μέσω του Food on the Go, της μονάδας έτοιμων γευμάτων και του πολυχώρου στο Ρέντη ο Σκλαβενίτης τον τελευταίο καιρό, επενδύει όμως και στην εξέλιξη των εργαζομένων του, ως ένας από τους εργοδότες με το πιο πολυπληθές προσωπικό στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, δηλαδή πάνω από 40.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, η Σκλαβενίτης σε συνεργασία με την Staffbase, μια εταιρεία που εδρεύει στη Γερμανία και έχει σκοπό της την οργάνωση και την αναπτυξιακή πορεία του προσωπικού των επιχειρήσεων μέσα από τα εργαλεία που παρέχει το ΑΙ, προχώρησε αθόρυβα το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην έναρξη ενός καινοτόμου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού που αφορά κυρίως τους ανθρώπους που εργάζονται στον όμιλο. Eπί της ουσίας, αυτή η εφαρμογή, η οποία είναι ταυτόχρονα προσωποποιημένη και αφορά μαζικά την ομάδα των εργαζομένων μιας εταιρείας συντελεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της επικοινωνίας του προσωπικού, με στόχο την ένωσή του σε κοινές δραστηριότητες.

Κατά όσα τονίζουν στελέχη της εταιρείας «πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα στο ταξίδι μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα νέο ψηφιακό ταξίδι που θα επηρεάσει περισσότερους από 40.000 εργαζομένους πρόκειται να ξεκινήσει, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που προσεγγίζουμε την εσωτερική επικοινωνία – και πολλά άλλα».

Ποια είναι η Staffbase

H Staffbase είναι η πρώτη πλατφόρμα εμπειρίας εργαζομένων με τεχνητή νοημοσύνη, η οποία εξοπλίζει πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο με λύσεις που εμπνέουν κάθε εργαζόμενο με κίνητρο για επικοινωνία. Έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της τα τελευταία χρόνια σχεδόν 3.000 πελάτες, η Staffbase έχει βοηθήσει κατά καιρούς σημαντικούς οργανισμούς όπως η Adidas, η Alaska Airlines, η Audi, η Blue Apron, η DHL και η Whataburger να εμπνεύσουν τους ανθρώπους τους να πετύχουν σπουδαία πράγματα μαζί.

Κατά όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό που κάνει η Staffbase είναι να συνδέει τις εταιρείες με τους εργαζομένους τους μέσω μιας επώνυμης εφαρμογής εργαζομένων, intranet, email, SMS, ψηφιακής σήμανσης και ενσωματώσεων Microsoft 365, τα οποία μπορούν να διαχειριστούν μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας. Για αυτή την ιδιαίτερη πλατφόρμα που ενώνει πολλές λειτουργίες μαζί, το 2023, το Staffbase χρίστηκε ηγέτης στο Gartner® Magic Quadrant™ 2023 για Intranet Packaged Solutions. Το Staffbase έλαβε επίσης το βραβείο Choice Award 2024 για Intranet και Employee Experience Platforms από την ClearBox.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Κέμνιτς της Γερμανίας και στη Νέα Υόρκη, ενώ διαθέτει γραφεία παγκοσμίως, σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Τόκιο, το Σίδνεϊ και την Πράγα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu