Αφορά στην απόκτηση των 25 καταστημάτων «Σπιτική Κουζίνα» στην Αττική - Οι 75 θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν - Η μονάδα παραγωγής έτοιμων γευμάτων στη Μαγούλα Αττικής
Σε συμφωνία για την εξαγορά της γνωστής αλυσίδας μαγειρευτού φαγητού «Σπιτική Κουζίνα» προχωρά τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στοχεύοντας ενεργότερη συμμετοχή στον κλάδο του σπιτικού φαγητού – εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους προσκείμενους στην εταιρεία, η συμφωνία περιλαμβάνει την απόκτηση και των 25 καταστημάτων της αλυσίδας, τα οποία βρίσκονται σε κομβικά σημεία της Αττικής, καθώς και τον πολυχώρο εστίασης Food Hall, που είχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης του Salas Group, Νίκος Σαλαπατάρας, με τον Αντώνη Δεληολάνη (της γνωστής οικογένειας ζαχαροπλαστείων και καφέ) στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ.
Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι, στο πλαίσιο της συμφωνίας, διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας για το σύνολο των 75 εργαζομένων της «Σπιτικής Κουζίνας».
Η «Σπιτική Κουζίνα» θεωρείται μία αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή επιλογή για όσους επιλέγουν σπιτικό, μαγειρευτό φαγητό εκτός σπιτιού. Τα καταστήματά της λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 11:00 και 17:00, προσφέροντας καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε μαγειρευτά πιάτα, σαλάτες και ορεκτικά, προσαρμοσμένα στις αρχές της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής.
Εδώ να θυμίσουμε ότι στις 6 Ιουνίου ανακοινώθηκε συμφωνία μεταξύ της ΑΒΑΞ και του ομίλου Σκλαβενίτη για την κατασκευή – αποπεράτωση κτιρίου συνολικής επιφανείας 24.000 τετραγωνικών μέτρων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, μονάδας παραγωγής και διακίνησης έτοιμων φαγητών, στη θέση Πάτημα, στη Μαγούλα Αττικής, έργο προϋπολογισμού 35 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία υπογράφηκε με την «Αύρα Α.Ε.», θυγατρική του Ομίλου Σκλαβενίτη, με στόχο η νέα μονάδα παραγωγής να μπορεί να παρασκευάζει έως και 250.000 μερίδες την ημέρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιρλανδία: Η αριστερή Κάθριν Κόνολι προηγείται ξεκάθαρα στις προεδρικές εκλογές
- Σαββόπουλος: Τελευταίο αντίο με τη «Συννεφούλα» κι ένα ευχαριστώ για το «στίγμα» του σε τέχνη και δημόσιο λόγο
- Ελαιόλαδο: Μέτρια προς καλή η φετινή παραγωγή – Μεταξύ 7 και 8 ευρώ το λίτρο στο ράφι
- Δημογραφικό: Σε 15 νομούς είχαμε περισσότερους θανάτους από γεννήσεις για πάνω από 41 χρόνια
- Λούλα ντα Σίλβα: Έχει πάψει να λειτουργεί ο ΟΗΕ – Δείτε τι έγινε στη Γάζα
- Φορολογικές δηλώσεις: Στόχος 2 εκατ. να είναι «αυτόματες» και με έκπτωση το 2026
- Αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην Καραϊβική – Κορυφώνεται η ένταση με Βενεζουέλα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίστηκαν οι κατηγορίες για τον λογιστή, μετά τα ευρήματα στο σπίτι του
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









