Για επαναφορά του ορίου των 12.000 ευρώ για όλους, αλλά και εφαρμογή προοδευτικής φορολογικής κλίμακα έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σχετικά με τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος στα ΜΜΕ αναφορικά με το φορολογικά, με νεώτερη αυτή του Γιάννη Τόλιου.
«Κάποιες βασικές δεσμεύσεις, κάποιες βασικές αρχές θα διαμορφώσουν το νέο φορολογικό σύστημα» επισήμανε, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για μονταζιέρα.
Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «αντί η Ν.Δ. να κάνει απολογισμό του έργου της ή να λέει τι θα κάνει την επόμενη ημέρα, καταγράφει τι λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αχαρτογράφητα μέσα από τη μονταζιέρα της… Κάνει προεκλογική περίοδο με τα υποπροϊόντα της μονταζιέρας», σημείωσε.
Παράλληλα, επισήμανε ότι «κάνουμε αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες δυνάμεις, όχι με τους Ισπανούς, τους Γάλλους, τους Πορτογάλους ή τους Γερμανούς» και πρόσθεσε ότι «η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει για πρώτη φορά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις δανειακές συμβάσεις, το μνημόνιο πρέπει να τελειώσει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Μειώνονται 10% οι πτήσεις στα μεγάλα αεροδρόμια λόγω shutdown
- Η «φωνή» του Αλέξη Τσίπρα, τώρα πωλείται
- Toyota – Honda – Suzuki: Μετατρέπουν την Ινδία σε κέντρο παραγωγής αυτοκινήτων
- Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Πότε θα γίνει η πληρωμή τους
- Αρ. Γιαννίδης, CEO Vitex: Τουρισμός και προγράμματα ανακαίνισης τονώνουν τις κατασκευές το 2026
- Ανοδος για τις μετοχές στην Ασία μετά τα αισιόδοξα στοιχεία από τις ΗΠΑ
- ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται το ψηφιακό πελατολόγιο
- Συνταξιούχοι: Τέσσερα μέτρα στήριξης 1,3 δισ. ευρώ για 2,6 εκατ. δικαιούχους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







