Με τη φράση «μέλλει να μάθουμε» ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης άφησε σήμερα Παρασκευή ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και στο πετρέλαιο κίνησης όπως έχει ήδη αποφασιστεί για την βενζίνη.
Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε για «σαμποτάζ» σύσσωμη την αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «και το ΠΑΣΟΚ και Το Ποτάμι κινούνται μαζί με τη ΝΔ στη νεοφιλελεύθερη λογική τύπου Μητσοτάκη». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «δεν υπάρχουν σήμερα οι προϋποθέσεις για πολιτική διεύρυνση της κυβέρνησης». «Το ΠΑΣΟΚ αρνείται να κάνει στοιχειώδη αυτοκριτική, Το Ποτάμι είναι ένα άμορφο πράγμα, ενώ για την Ένωση Κεντρώων είπε ειρωνικά ‘‘τώρα τι να λέμε’’».
Ο υπουργός υποστήριξε ότι «η πλειοψηφία των πολιτών αισθάνεται σήμερα μεγαλύτερη σιγουριά από ότι πριν μια εβδομάδα και αυτό θα φανεί, πρόσθεσε, και από τις δημοσκοπήσεις που θα γίνουν μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης».
Δήλωσε ακόμη ότι του ίδιου δεν του προκύπτει συμφωνία Τσίπρα – Βαρουφάκη για εκβιασμό των εταίρων, όπως δήλωσε χθες και αναίρεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, όπως δεν του προκύπτουν κι αλλά που έχει πει ο κ. Βαρουφάκης όπως το βαρύ κλίμα που συνάντησε στο Μάξιμου τη βραδιά του δημοψηφίσματος. «Εμένα είδε πρώτο εκείνο το βράδυ όταν ήλθε στο Μάξιμου» ανέφερε δε. Τόνισε μάλιστα ότι «δεν αισθάνεται την πολιτική αναγκαιότητα να απαντήσει στον κύριο Βαρουφάκη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φρένο στους στόχους CO₂ ζητούν οι κατασκευαστές φορτηγών και λεωφορείων της ΕΕ
- AirBaltic: Αίτηση πτώχευσης στις ΗΠΑ καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει το κόστος καυσίμων
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Πληροφόρηση άρθρου 6 παρ. 5 του Ν.4374/2016
- Σιδηροδρομικά φορτία: Άλμα 9,3% στην Ελλάδα το 2025, πτώση στην Ευρώπη
- H Mαρία Τζελέπη νέα Director Corporate Affairs στα Attica
- BRICS: Πρωτοβουλίες για την Ουκρανία – Θετική η Μόσχα στις προτάσεις Κίνας και Ινδίας
- ΕΚΤ: Καμπανάκι Σνάμπελ για το νέο ράλι στην ενέργεια
- ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. – ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ 15 – 09 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








