Ο υπουργός Ανάπτυξης συναντήθηκε με υπουργούς της χώρας αλλά και με οικονομικούς φορείς και κινεζικές επιχειρήσεις
Στο Πεκίνο πραγματοποίησε επίσκεψη ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, προβάλλοντας τα σημαντικά επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας και την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική της χώρας μας, με βασικούς πυλώνες τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό, την ενίσχυση της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Ο Κ. Σκρέκας, εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο 3o Belt and Road Forum για τη διεθνή συνεργασία, στις 17-18 Οκτωβρίου και συμμετείχε ως ομιλητής στο Forum Ψηφιακής Οικονομίας.
Ο Κ. Σκρέκας συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της Κινεζικής διπλωματίας και Υπουργό Εξωτερικών κ. Wang, καθώς και τον Αντιπρόεδρο της κρατικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων, κ. Cong, συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο υπουργός Ανάπτυξης πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με οικονομικούς φορείς και κινεζικές επιχειρήσεις, τονίζοντας τα ισχυρά πλεονεκτήματα της χώρας μας ως επενδυτικό προορισμό.
Τον Υπουργό Ανάπτυξης συνόδευσε η Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων, Βίκυ Λοΐζου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μεσολόγγι: Πέθανε η αγρότισσα που είχε δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο
- Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη
- Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας 04/08
- Φρίκη: Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς, αποστεωμένος, σκάβει τον τάφο του
- Γάζα: Εκατοντάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική φροντίδα
- Πατσαλίδης (ΕΚΤ): Ανθεκτική η οικονομία της Ευρωζώνης παρά τις γεωπολιτικές και εμπορικές προκλήσεις
- Ελβετία: Το λιώσιμο των παγετώνων απειλεί να εξαφανίσει χωριά των Αλπεων
- Κεντρική Μακεδονία: Πάνω από 600 παραβάσεις σε ελέγχους της τροχαίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις