Δύο προορισμούς του εξωτερικού προσθέτει στο δίκτυό της η Sky Express, όπως έκαναν γνωστό στελέχη της αεροπορικής εταιρείας χθες, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από κοινού με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την παρουσίαση του νέου στόλου αεροσκαφών Airbus A320neo. Η αεροπορική θα παραλάβει σήμερα το 5ο αεροσκάφος και μέσα στον Ιούνιο θα εντάξει στον στόλο της το 6ο A320neo, που είναι και το τελευταίο της παραγγελίας συνολικής αξίας 400 εκατ. ευρώ.
_x000D_
Mε τα νέα αεροσκάφη της η Sky Express θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου, μία φορά την ημέρα, πτήσεις από και προς το Παρίσι (αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκωλ»), ενώ από την 1η Αυγούστου θα συνδέει καθημερινά την Αθήνα με το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Χίθροου. Μέσα στο καλοκαίρι η εταιρεία θα ξεκινήσει να υλοποιεί και εποχικές πτήσεις προς προορισμούς του εξωτερικού (Αμβούργο, Λυών, Ναντ κ.λπ.), ενώ σε δεύτερη φάση σχεδιάζει να συνδέσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική με την Ελλάδα (μάλλον με μη απ΄ ευθείας πτήσεις). Εντός της χώρας, όπου η Sky Express εξυπηρετεί συνολικά 34 προορισμούς, από τις 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει να πετάει από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.
_x000D_
Οι νέοι προορισμοί αντιστοιχούν σε 3,8 εκατ. νέες διαθέσιμες θέσεις, με την εταιρεία να προσβλέπει στη διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά.
_x000D_
Το 2020, λόγω της πανδημίας, ο κύκλος εργασιών της Sky Express υποχώρησε κατά περίπου 50% συγκριτικά με το 2019 (78,6 εκατ. ευρώ), ενώ υπήρξε οριακά αρνητικό καθαρό αποτέλεσμα.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 61.000 εισιτήρια στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Τσίπρας: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση
- Πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης αναμένεται να αντλήσει η Anthropic
- Ποινή έως και ισόβια και αφαίρεση Ιθαγένειας για το σμήναρχο που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Διορία 48 ωρών από το υπουργείο Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις για τα σοβαρά επεισόδια
- Νεφέλη Τίτα: Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Λάθος σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με οικονομικές επιπτώσεις 44 δισ. δολαρίων
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








