Η εταιρεία πλέον πετά σε 22 διεθνείς προορισμούς
Συνέχισε την έναρξη πτήσεων σε νέους προορισμούς η SKY express, καθώς μετά την Κωνσταντινούπολη, τη Βιέννη και το Άμστερνταμ ξεκίνησε πρόγραμμα πτήσεων προς και από την Τιφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα αυτή σύνδεση εκτελείται σε σταθερή βάση τρεις φορές την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.
Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, η προσθήκη της Τιφλίδας στο δίκτυο της SKY express σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αεροπορική διασύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Γεωργίας, καθώς ενισχύει τη συνδεσιμότητα της χώρας μας με μία από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές του Καυκάσου.
Πηγές από την εταιρεία τονίζουν, δε, ότι η έναρξη αυτής της νέας απευθείας σύνδεσης αποτελεί την πρώτη από τις νέες συνδέσεις που σχεδιάζει η Sky Express στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.
Σημειώνεται ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου, η SKY express ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση των επτά νέων προορισμών (Άμστερνταμ, Βιέννη, Γερεβάν, Κωνσταντινούπολη, Πράγα, Τιφλίδα, Τίρανα) φτάνοντας με απευθείας πτήσεις τους 22 διεθνείς προορισμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intralot: Στα 1,07 έως 1,12 ευρώ το εύρος τιμών για την αύξηση κεφαλαίου
- ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση 16,7 εκατ. ευρώ για μετατροπή κτηρίου σε κατοικίες
- Τι λέει ο Κοκλώνης για την αναφορά του ονόματός του στην υπόθεση με τον ΦΠΑ
- Στη διεύθυνση της Eurostat ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστική Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
- Προς ψήφιση το νομοσχέδιο για αναβάθμιση και αγορά πρόσθετης Belharra
- Ευρύτερος ο ρόλος του Δρ. Συμεών Σιδηρόπουλου στη JTI Hellas
- My market: Επένδυση 4 εκατ. ευρώ το νέο κατάστημα στη Ξάνθη
- Αίτημα για ελληνικά Mirage στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις