Στόχος οι ρευματοκλοπές, είπε ο υπ. περιβάλλοντος και Ενέργειας, τονίζοντας ότι δεν θα αυξηθεί σημαντικά το κόστος
Για τις ρευματοκλοπές μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης σε συνέντευξή του στον ANT1, επισημαίνοντας πως οι μετρήσεις κατανάλωσης στα ρολόγια ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ θα ξεκινήσουν σε μηνιαία βάση.
Όπως πρόσθεσε ο υπουργός, οι μετρήσεις σε μηνιαία συχνότητα θα ξεκινήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2024, χωρίς ωστόσο να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος έναρξης. Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, το υπουργείο έχει ήδη ζητήσει το θέμα με τον Διαχειριστή, από τον οποίο έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως η μηνιαία καταγραφή είναι εφικτή, χωρίς παράλληλα να αυξάνει σημαντικά το κόστος.
Ο μηνιαίος επιτόπιος έλεγχος των ρολογιών, για τη λήψη των μετρήσεων, θα επιτρέψει στα συνεργεία του Διαχειριστή να παρακολουθούν αν οι μετρητές έχουν παραβιαστεί ή όχι. «Θεωρούμε ότι είναι κλειδί για την αντιμετώπιση των ρευματοκλοπών, από τις οποίες οι μισές οφείλονται σε αυτό τον λόγο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Έκτακτη Γενική Συνέλευση: Συμμετοχή και αποτελέσματα ψηφοφορίας
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 – Γνωστοποίηση Συναλλαγών
- DIMAND Α.Ε. - Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου
- DIMAND Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Γκάβιν Νιούσομ: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια πρότεινε επιγονατίδες στους ηγέτες που «προσκυνούν» τον Τραμπ
- Πυρά Ζελένσκι στην Ευρώπη: «Κανείς δεν θέλει να ζει τη μέρα της μαρμότας»
- Υπ. Υγείας: Προχωράει σε επαναπροκήρυξη 95 θέσεων γιατρών για το ΕΣΥ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








