Πρόσωπα

Σoφία Μαρίνου: Η νέα Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Kaizen Gaming

Διηύθυνε την ομάδα Εταιρικής Επικοινωνίας της Upstream, ενώ για περισσότερα από δέκα χρόνια κατείχε ρόλους ευθύνης στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της COSMOTE

Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας (Director of Corporate Communications) στην Kaizen Gaming αναλαμβάνει η Σοφία Μαρίνου, έμπειρο στέλεχος του κλάδου εταιρικής επικοινωνίας, με πλούσιο βιογραφικό.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Σοφία Μαρίνου διηύθυνε την ομάδα Εταιρικής Επικοινωνίας της Upstream, ως Head of Corporate Communications, ενώ για περισσότερα από δέκα χρόνια κατείχε ρόλους ευθύνης στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της COSMOTE και εν συνεχεία του Ομίλου ΟΤΕ.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντάσσομαι σε μια ομάδα που επιλέγει, στρατηγικά, τη διαρκή εξέλιξη. Η Kaizen αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά του Gametech, και η ευθύνη της επικοινωνίας σε αυτή τη διαδρομή αποτελεί για εμένα μια δημιουργική πρόκληση», ανέφερε η νέα Director of Corporate Communications, Σοφία Μαρίνου.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan σημείωσε: «Καλωσορίζω με χαρά τη Σοφία στην ομάδα της Kaizen Gaming. Είμαι βέβαιος πως θα ενισχύσει συνολικά και ποιοτικά την επικοινωνία και την εξωστρέφεια της εταιρείας, στην πορεία υλοποίησης του φιλόδοξου πλάνου Kaizen 2626, για την ανάπτυξη της εταιρείας σε 26 αγορές έως το 2026».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πρόσωπα

close menu