Οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον 10, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα
Ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης που είχε εκλεγεί με τους «Σπαρτιάτες».
«Από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως βουλευτής στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, έχοντας τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου Κρήτης, μη εντασσόμενος πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες”», δηλώνει ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης και προσθέτει: «Προτάσσουμε το θάρρος, τη δύναμη του φρονήματος, τα βήματα μπροστά και όχι την οπισθοχώρηση. Δεν χαριζόμαστε σε επίγειους παραδείσους, ούτε συνωμοτούμε στα θέλγητρα και προσταγές ενός επίδοξου εισβολέα».
Μετά την αποχώρηση του Μ. Γαυγιωτάκη, οι «Σπαρτιάτες» μένουν με έξι βουλευτές.
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται πλέον δέκα, εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο, αν το θελήσουν, να συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εθνική Τράπεζα: Προαιρετική επιλογή του τύπου λογαριασμού από τους πελάτες
- Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, μείωσε το βασικό επιτόκιο της στο 15%
- Eurostat: Ισχυρή πτώση 7,6% των εξαγωγών της ευρωζώνης τον Ιανουάριο – Βουτιά στα αυτοκίνητα
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,2% στα τροχαία ατυχήματα το 2024 – 664 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
- Καταδίκη Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη
- Νέα σύμβαση 15,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη Δομική Κρήτης με την ΕΥΔΑΠ
- Εθνική Τράπεζα: Εσωτερικό Τask Force για έγκριση δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης σε επιχειρήσεις
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων γραμματίων 400 εκατ. ευρώ στις 24/3
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








