Οι βουλευτές έχουν κληθεί να καταθέσουν την επόμενη εβδομάδα
Ο Άρειος Πάγος καλεί τους “Σπαρτιάτες” ως ύποπτους για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.
Ειδικότερα, οι 10 βουλευτές του κόμματος των “Σπαρτιατών” και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος, έλαβαν κλήσεις από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την υπόθεση.
Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός τους καλεί να παρέχουν εξηγήσεις την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, αλλά αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.
Σύμφωνα με το εισαγγελικό έγγραφο της κυρίας Αδειλίνη που μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης είχε πάει στη Βουλή, αναφερόταν πως “οι ανωτέρω προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα των Σπαρτιατών ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία”.
Οι βουλευτές έχουν κληθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, και Τρίτη ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣτΕ: «Μπλόκο» στην τακτοποίηση κτισμάτων με αμετάκλητα ακυρωμένη οικοδομική άδεια
- Ο νταής Τραμπ απειλεί άλλη μία χώρα
- Φωτιά σε δασική έκταση στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας
- Στην Αθήνα η Pninat Yanai, πρέσβης του Ισραήλ
- Deutsche Telekom: Εξαγοράζει Fiberhost και Inea στην Πολωνία έναντι 1 δισ. ευρώ
- Βραχυχρόνια μίσθωση: Ξεπέρασε τα 200 ευρώ η μέση μίσθωση τον Ιούλιο ενώ η διαθέσιμη προσφορά φρέναρε
- Σαμαράς: «Τα ήρεμα νερά είναι κατά φαντασία»
- Η FAA προσλαμβάνει 2.000 gamers για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








