Εγινε λόγω απουσίας του βασικού μάρτυρα Βασίλη Στίγκα
Σε τρίτη διακοπή οδηγήθηκε η δίκη των των έντεκα βουλευτών, εκλεγμένων στις εκλογές του 2023 με το κόμμα Σπαρτιάτες, καθώς και του Ηλία Κασιδιάρη, για την υπόθεση της εξαπάτησης των εκλογέων.
Και η σημερινή διακοπή αφορά την απουσία την απουσία του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα, βασικού μάρτυρα στην υπόθεση καθώς αυτός είχε προκαλέσει την έρευνα της υπόθεσης, αναφερόμενος σε υπόγειες διαδρομές βουλευτών του κόμματος με τον έγκλειστο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη και πρακτικές μαφίας.
Στο δικαστήριο εμφανίστηκε σήμερα ο γιος του κ. Στίγκα προσκομίζοντας έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο επικεφαλής των Σπαρτιατών είναι εδώ και δύο ημέρες κλινήρης εξαιτίας προβλήματος με την μέση του και λοίμωξης του αναπνευστικού.
Το δικαστήριο , όρισε επόμενη συνεδρίαση για τις 20 Δεκεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Κλείσιμο με πτώση εν αναμονή της απόφασης της FED
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








