Την απόφασή του που είχε προαναγγελθεί όταν τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα, να παραδώσει την έδρα που κέρδισε στην Εύβοια για τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Πνευματικός.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Πνευματικός ο οποίος είχε τεθεί εκτός εκλογικού αγώνα για δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο σε τελικό στάδιο, δηλώνει «υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας» καθώς η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής κατέκτησε τρεις έδρες από δύο στις κάλπες του Μαΐου.
«Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός.
Μετά την ανακοίνωση του Σπύρου Πνευματικού η τρίτη έδρα της ΝΔ στην Εύβοια πηγαίνει στην κυρία Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά μετοχών Bally’s Intralot από την Deutsche Bank
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Ανακοίνωση Συγκρότησης της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα και Εκλογής του Προέδρου της
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Ανακοίνωση Συγκρότησης της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα και Εκλογής του Προέδρου της
- Apple και Intel εξετάζουν στρατηγική συνεργασία στα τσιπ, αλλά με παραγωγή σε βάθος χρόνου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








