Ερωτηθείς ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν
«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν». Αυτό δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα.
Σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.
«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.
«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.
Σ’ ότι αφορά στη διεξαγωγή debate, που ζητά η κα Αχτσιόγλου, ανέφερε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν έγινε αποδεκτό.
«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κα Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.
Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν.
«Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο».
Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.
«Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις», τόνισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωκοινοβούλιο: Ενέκρινε την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ, μειώνοντας δασμούς σε πολλά προϊόντα «made in USA»
- ΔΟΕ: Το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ είναι η κορυφαία λύση για την ενεργειακή κρίση
- Προσωρινός ανάδοχος για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων η Christofferson, Robb & Co
- Ομιλία Ανδρουλάκη στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ (LIVE)
- Αποστολάκη: Ο Άρειος Πάγος δεν εξέδωσε γνωμοδότηση προς διαβούλευση με τα funds και τους servicers
- Ραγδαία άνοδος για το ακροδεξιό κόμμα του στρατηγού Βανάτσι στην Ιταλία που αγγίζει το 5,3%
- Τουρισμός για Ολους 2026-2027 με διευρυμένα κριτήρια και έμφαση στον χειμερινό τουρισμό
- Κόστος εργασίας: Οι κατασκευές τραβούν ξανά το κάρο των αυξήσεων στην ευρωζώνη με +3,2% το α΄τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








