Η δημόσια προσφορά καλύφθηκε περίπου 2,61 φορές
Οι τράπεζες-ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς της Ideal Holdings ενημέρωσαν ότι η τιμή διάθεσης των μετοχών ορίστηκε σε 6 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή πολύ κοντά στο μέγιστο όριο του έυρους τιμών που είχε οριστεί και ήταν €5,8–€6,10.
Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκφράστηκε από τους επενδυτές που συμμετείχαν στην δημόσια προσφορά ανήλθε σε 20.893.265 Νέες Μετοχές στα € 6,00 ανά Νέα Μετοχή, δηλαδή συνολικό ποσό €125.359.590 ευρώ υπερκαλύπτοντας τις 8.000.000 νέες μετοχές που προσφέρθηκαν μέσω της Δημόσιας Προσφοράς, κατά περίπου 2,61 φορές.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Η «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» και η «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία» ως Συντονιστές Τοποθέτησης και Σύμβουλοι Εταιρείας για τη Δημόσια Προσφορά και την εισαγωγή των νέων, κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της εταιρείας «IDEAL HOLDINGS Α.Ε.» (η «Εταιρεία») προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς την Παρασκευή 13.06.2025 και σε συνέχεια της από 13.06.2025 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνουν ότι διατέθηκαν συνολικά μέσω αυτής 8.000.000 νέες, κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας (οι «Νέες Μετοχές»).
Η τελική τιμή διάθεσης των Νέων Μετοχών (η «Τιμή Διάθεσης») καθορίστηκε στα €6,00 ανά μετοχή. Η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκφράστηκε από τους επενδυτές που συμμετείχαν στην Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 20.893.265 Νέες Μετοχές στα € 6,00 ανά Νέα Μετοχή, δηλαδή συνολικό ποσό €125.359.590,00 εκ. υπερκαλύπτοντας τις 8.000.000 Νέες Μετοχές που προσφέρθηκαν μέσω της Δημόσιας Προσφοράς, κατά περίπου 2,61 φορές.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την κατανομή των Νέων Μετοχών i) στους κατά προτεραιότητα υφιστάμενους μετόχους της Εταιρείας που κατείχαν μετοχές κατά την 06.06.2024 (η «Κατά
Προτεραιότητα Κατανομή»), και ii) τους νέους επενδυτές καθώς και τους υφιστάμενους μετόχους που ενεγράφησαν στη Δημόσια Προσφορά για αριθμό Νέων Μετοχών μεγαλύτερο από το ποσοστό που τους αναλογούσε από την Κατά Προτεραιότητα Κατανομή , θα ανακοινωθούν την Τρίτη 17.06.2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ζήτησε εκλογές και υποσχέθηκε μία Ελλάδα για όλους και όχι μόνο για τους «χορηγούς» του Κυριάκου
- Ουκρανική επίθεση με drones σε ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου
- Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τις αναρτήσεις των Τούρκων και είπε ότι απολύθηκε αυτός που το έκανε
- Ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: «Χτύπησε» Μητσοτάκη στους θεσμούς, στα ολιγοπώλια, στα αδιαφανή συμφέροντα (LIVE)
- Οι Τούρκοι είναι …Τούρκοι: Παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας για προκλητική ανάρτηση
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις