“Εκπληκτική” χαρακτήρισε την πρώτη εμπειρία γεύσης που είχε ο Άλαν Τονγκ, βετεράνος στη διοίκηση επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον καφέ, από ένα νέο προϊόν που δημιούργησε η Starbucks χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ από την περιοχή Πουέρ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα.
“Περιείχε μία πλούσια γεύση από τροπικά φρούτα, με τη σωστή δόση ενός αμυδρού αρώματος κρασιού…”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά με το τελευταίο προϊόν της Starbucks Reserve Yunnan Coffee, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Starbucks στην Κίνα, αλλά και στο εξωτερικό.
Με δεδομένες τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, η Γιουνάν παράγει περίπου ποσοστό 95% όλων των κόκκων καφέ της Κίνας, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% του καφέ που παράγεται στην ίδια κινεζική επαρχία προέρχεται από την Πουέρ, που είναι ήδη γνωστή από την παραγωγή τσαγιού εδώ και 1.000 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανεπηρέαστα τα ελληνικά ομόλογα από τη γαλλική κρίση
- Ο Κυριάκος σκέφτεται να ιδρύσει ένα ακόμα υπουργείο: «Ερευνας»
- ElvalHalcor: Αλουμίνιο υψηλών προδιαγραφών, για την κατασκευή πολεμικών πλοίων από τη Naval Group
- Στάρμερ: Καταγγέλλει την εμπρηστική ρητορική Μασκ σε διαδήλωση ακροδεξιών στο Λονδίνο
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας για TikTok
- Δικαιοσύνη για Τέμπη: Πιο «τυφλή» δε γίνεται
- ΓΣΕΕ: Απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητάει απόσυρση 13ώρου και συλλογικές συμβάσεις
- Πόπη Σεμερτζίδου (σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ): «Θέλω να μας αφήσουν ήσυχους»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις