“Εκπληκτική” χαρακτήρισε την πρώτη εμπειρία γεύσης που είχε ο Άλαν Τονγκ, βετεράνος στη διοίκηση επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον καφέ, από ένα νέο προϊόν που δημιούργησε η Starbucks χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ από την περιοχή Πουέρ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα.
“Περιείχε μία πλούσια γεύση από τροπικά φρούτα, με τη σωστή δόση ενός αμυδρού αρώματος κρασιού…”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά με το τελευταίο προϊόν της Starbucks Reserve Yunnan Coffee, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Starbucks στην Κίνα, αλλά και στο εξωτερικό.
Με δεδομένες τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, η Γιουνάν παράγει περίπου ποσοστό 95% όλων των κόκκων καφέ της Κίνας, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% του καφέ που παράγεται στην ίδια κινεζική επαρχία προέρχεται από την Πουέρ, που είναι ήδη γνωστή από την παραγωγή τσαγιού εδώ και 1.000 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
- ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ: Καλούν τους αγρότες να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

