"Αυτό είναι το μήνυμα που συζητώ με άλλους ηγέτες σήμερα"
Ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα ότι το Ιράν και το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψουν στην κατάπαυση του πυρός και να αποκλιμακώσουν τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή, μετά τη δήλωση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι αμφότερες οι πλευρές παραβίασαν την εκεχειρία στη σύγκρουσή τους.
«Θέλω η κατάπαυση του πυρός να συνεχισθεί και γι’ αυτό, προφανώς, όσο συντομότερα επιστρέψουμε σ’ αυτή, τόσο το καλύτερο. Και αυτό είναι το μήνυμα που συζητώ με άλλους ηγέτες σήμερα», δήλωσε ο Στάρμερ στους δημοσιογράφους φθάνοντας στην Ολλανδία για τη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ.
«Είναι ανάγκη να επιστρέψουμε σ’ αυτή την κατάπαυση του πυρός, κάτι που είναι συνεπές μ’ αυτά που έλεγα εδώ και αρκετό καιρό περί αποκλιμάκωσης», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Ιράν απάντησε στην αμερικανική πρόταση
- Το drone της Λευκάδας, η δήλωση Δένδια για «ξένα χωρικά ύδατα» και η μαρτυρία των ψαράδων που ανοίγει νέα ερωτήματα
- ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Εντολοδόχος του Μητσοτάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών
- Σύγκρουση και στα media (in.gr) για τη συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News
- Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της εκεχειρίας
- Θαλάσσια ρύπανση στον Πειραιά από ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον ΟΛΠ
- Η συνέντευξη Δημητριάδη στη Real News, το deal με τη Bright και η σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ
- Ρήτρα ίσης αμοιβής για τις γυναίκες προτείνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








