«Δυστυχώς, δεν καταφέρατε να μας εκπλήξετε ευχάριστα, τηρώντας μία στάση ευθύνης απέναντι στις εργοληπτικές επιχειρήσεις της χώρας. Για μία ακόμη χρονιά οι εργοληπτικές επιχειρήσεις υποχρεώνονται να αντιμετωπίσουν τη στάση πληρωμών του Δημοσίου».
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Αναλυτικά:
_x000D_
«Καμία αναστολή από μέρους σας για τις συνέπειες που θα κληθούν να διαχειριστούν οι ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις λόγω των δικών σας αποφάσεων.
_x000D_
Καμία απολύτως αναστολή από μέρους σας να συμμετέχετε παράλληλα σε πανηγυρικές εκδηλώσεις εξαγγελιών νέων έργων υποδομής.
_x000D_
Καμία απολύτως προσπάθεια έμπρακτης υποστήριξης των ελληνικών εργοληπτικών επιχειρήσεων τηρώντας την ελάχιστη υποχρέωση που έχετε απέναντι σε αυτές με την έγκαιρη καταβολή του εργολαβικού ανταλλάγματος.
_x000D_
Με την επιστολή αυτή δεν επιθυμούμε να διατυπώσουμε απολύτως κανένα αίτημα, διότι έχουμε αντιληφθεί ότι δεν σας αφορά και δεν σας αγγίζει».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Αποφάσεις για Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Premia και Prodea
- Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο η Εθνική Ελλάδος Γυναικών
- iPhone 17: Τι αποκαλύπτουν διαρροές και φήμες πριν την επίσημη κυκλοφορία
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τουρκία και Συρία ετοιμάζονται για συμφωνία καθορισμού θαλασσίων συνόρων
- VW Plug-in Hybrid: Όταν η τεχνολογική υπεροχή δεν έχει ισοδύναμο
- Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Ανδρέας Ζαφειρόπουλος
- Wall Street: Ήπια κέρδη μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιαπωνίας
- ΔΕΔΔΗΕ: Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Ψυχικό, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Νίκαια και Κορυδαλλό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις