«Το χτύπημα είναι άλλη μια υπενθύμιση το πώς η Ρωσία συνεχίζει να χτυπά την Ουκρανία κάθε μέρα»
Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Ελλάδα και την Ουκρανία διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ αναφορικά με τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δέχτηκε ερώτηση στη καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου για την αντίδραση των ΗΠΑ.
Ο Μάθιου Μίλερ είπε «είμαστε σε συνεχή επαφή και με τις δύο χώρες. Δεν έχω συγκεκριμένες συνομιλίες να σας μεταφέρω. Νομίζω ότι το χτύπημα είναι άλλη μια υπενθύμιση το πως η Ρωσία συνεχίζει να χτυπά την Ουκρανία κάθε μέρα.
Είναι μια υπενθύμιση της ανάγκης που έχει η Ουκρανία για συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, και υπενθύμιση ότι το αμερικανικό Κογκρέσο πρέπει να αναλάβει δράση, όπως του έχουμε ζητήσει να κάνει, προκειμένου να υποστηρίξει την Ουκρανία στον αγώνα της κατά της ρωσικής επιθετικότητας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- METLEN: Κάτω από το 3% η συνολική θέση της Norges Bank
- Ford: Διακόπτει την παραγωγή του F-150 στο Ντίαρμπορν έως τις 29 Σεπτεμβρίου
- ΗΠΑ: Σε υψηλά δεκαετιών οι αποδόσεις των ομολόγων – Στο 5,53% το 30ετές και στο 5,22% το 10ετές
- Ευρωπαϊκό λιανεμπόριο: Οι μετοχές των μεγάλων brands πιέζονται καθώς στενεύουν τα περιθώρια των καταναλωτών
- Η απειλή Τραμπ για περιορισμούς στο ντίζελ κάνει πιο κερδοφόρες τις αμερικανικές εξαγωγές
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings
- Σαουδική Αραβία: Συντονισμός με Τουρκία και Πακιστάν εν μέσω επιθέσεων των Χούθι
- ΟΛΘ: Στα 58 εκατ. ευρώ τα έσοδα το α΄ εξάμηνο – Επενδύσεις 16 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








