Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου η δεύτερη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τις Επενδύσεις.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη σημερινή συνεδρίαση έγινε αναλυτική προετοιμασία για την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και υπουργικού κλιμακίου στις ΗΠΑ και συζητήθηκαν διεξοδικά οι επενδυτικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – ΗΠΑ.
Η Επιτροπή ασχολήθηκε επίσης με την πλήρη καταγραφή των εν εξελίξει άμεσων ξένων επενδύσεων και των ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίησή τους, καθώς και με νέες επενδυτικές προτάσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.
Αποφασίστηκε τέλος, η θεσμοθέτηση ειδικής ομάδας εργασίας που θα ασχοληθεί με την διερεύνηση λύσεων για προβληματικές και πτωχευμένες επιχειρήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίθεση χωρίς ζημιές στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου
- Συντρίμμια ιρανικού πυραύλου έπεσαν σε πλοίο στο Μπαχρέιν – Ένας νεκρός και τραυματίες
- Προσγείωση για τις μετοχές αεροπορικών εταιρειών μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Πετρελαϊκό σοκ λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή: 6% με 7% πάνω οι τιμές στις αγορές
- Κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις Ισραήλ σε Ιράν και Λίβανο
- ΗΑΕ: Ιρανικοί πύραυλοι προκάλεσαν πυρκαγιά σε βάση που φιλοξενεί γαλλικές δυνάμεις
- Τηλεδιάσκεψη Γεραπετρίτη με τους επικεφαλής των Πρεσβειών και Προξενείων σε Ιράν και Μ. Ανατολή για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων
- Παχλαβί: Ο θάνατος του Χαμεϊνί δεν είναι «το τέλος»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







