Περιοδεία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του Κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο
Στις 10 το πρωί θα βρίσκονται στη Νέα Ιωνία Βόλου στις συμβολή των οδών Αναπαύσεως με Καραμπατζάκη. Θα ακολουθήσει στις 10:45 σύντομη επίσκεψη στο κεντρικό Εκλογικό Κέντρο της «Συμμαχίας για το Βόλο» στη οδό Δημητριάδος, και στη συνέχεια θα βρεθεί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου στο Παλιό λιμεναρχείο.
Ο κ. Κασσελάκης στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ της Π.Ε. Λάρισας.
Στις 13:45 θα επισκεφθεί την πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz στο 7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, και στις 14.30 τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας. Στις 16:15 θα μεταβεί στο Δήμο Παλαμά, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης, ενώ θα μεταβεί και στο Γυμναστήριο όπου στεγάζεται το Κέντρο Υγείας.
Στις 17:30 θα είναι στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου θα έχει συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους και στις 19:00 στον Πεδινό Δομοκό, όπου θα συναντήσει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Απόστολο Γκλέτσο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ασπίδα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης
- Αντάρτικο από το Τελ Αβίβ για τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Κεσσές: Ο ρόλος του Γιάννη Σμυρλή στην υπόθεση εξαγωγής του Predator
- Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας – ΠΟΞ για τη στήριξη 10.000 ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
- Οι τοποθετήσεις τεσσάρων νέων γενικών γραμματέων σε τρία υπουργεία
- Η Κάλας χαιρετίζει τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν ως πρώτο βήμα για την ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ
- Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”: Στις αγορές με 7ετές ομόλογο 500 εκατ. ευρώ
- Νέες επιχειρηματικές γέφυρες Ελλάδας και Τσεχίας στην Πράγα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








