Με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αύριο το απόγευμα, στην Αγία Πετρόπουλη, όπου μεταβαίνει σήμερα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.
Νωρίτερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρέμβει στην Ολομέλεια του Φόρουμ, αμέσως μετά την ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στην Αγία Πετρούπολη ο κ. Τσίπρας θα συνοδεύεται από τον Γιώργο Σταθάκη, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, την Νάντια Βαλαβάνη, τον Κώστα Ήσυχο και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στελέχη της κυβέρνησης, καθώς επίσης και από πολυπληθή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών. Στη διάρκεια του Οικονομικού Φόρουμ θα υπάρξουν συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων υπουργών και των Ρώσων ομολόγων τους, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις των Ελλήνων επιχειρηματιών με ρωσικές επιχειρήσεις.
Σημειώνεται πως το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, διεξάγεται από το 1997 με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών και οικονομικών εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαβρόφ: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες υπονομεύουν την πρόοδο από τη σύνοδο Πούτιν – Τραμπ
- ΤτΕ: Ισχυρή αύξηση 8,8% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιούνιο, παρά τη μικρή μείωση στις αφίξεις ξένων τουριστών
- Εύβοια: Φωτιά στη Μαούνη – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Walmart: Καθαρά κέρδη 7,03 δισ. δολάρια το β’ τρίμηνο 2025
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για 6 Περιφέρειες την Παρασκευή 22/08
- Συνελήφθη Ουκρανός ως ύποπτος για το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream το 2022
- Θλίψη από την απώλεια του Απόστολου Βεσυρόπουλου – Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς
- Τουρκία: Οι λιμενικές αρχές εξετάζουν αν τα πλοία που αγκυροβολούν συνδέονται με το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις