Στη συνάντηση θα είναι και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.00 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων, ενώ στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στo Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου όπου θα συμμετάσχει στη «Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης Sharm El-Sheikh».
Ο πρωθυπουργός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Στη συνάντηση θα είναι και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ελλάδα και Κύπρος, λόγω της εγγύτητας στην περιοχή και ως χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναλάβουν επί του πεδίου σημαντικό ρόλο και έργο στην υλοποίηση οποιωνδήποτε αποφάσεων λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να παρέμβει στη διαδικασία που ξεκινάει τώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης – Τράπεζες: 2 – 0
- Xenia: Ο πρωταγωνιστής της ελληνικής ελιάς από την Ηλεία που, που δίνει μάχη για τη νέα γενιά καταναλωτών
- Πεντάσφαιρη Πορτογαλία με σόου κόντρα στο Ουζμπεκιστάν (5-0) από τον ασταμάτητο Ρονάλντο
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και ύψος Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 24 – 06- 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 24 – 06 – 2026
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ (1) ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ (2) ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΑΥΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








