Στην ανακρίτρια μετέβη η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, κατά το διάστημα που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο.
Η Πισπιρίγκου έχει κληθεί σε συμπληρωματική απολογία από την 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί. Η μεταγωγή της έγινε στις 8 το πρωί, μεταδίδει ο Σκάι.
Η νέα δίωξη σε βάρος της ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, που έχει αναλάβει να αξιολογήσει τη βαριά δικογραφία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ για τα άλλα δύο παιδάκια της οικογένειας, η Πισπιρίγκου έχει κληθεί σε εξηγήσεις ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία τους.
Κατά τον εισαγγελέα που άσκησε τη νέα δίωξη , η 33χρονη γυναίκα λίγους μήνες πριν -όπως κατηγορείται- χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο παιδί της αφαιρώντας του τη ζωή, είχε προσπαθήσει και πάλι να το δολοφονήσει και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση, δηλαδή απόπειρα ανθρωποκτονίας από τη μητέρα της, αλλά το θανατηφόρο αποτέλεσμα αποσοβήθηκε λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών που στάθηκε σωτήρια για τη ζωή του παιδιού. Βέβαια σε επόμενη προσπάθειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου πέτυχε τον στόχο και τελικά δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΣΕΕS: Μέλος του ΔΣ της MEunited εξελέγη o Κωστής Μουσουρούλης
- Warner Bros: Ετοιμάζεται να απορρίψει την προσφορά “μαμούθ” της Paramount
- Κόστος εργασίας: Αυξήθηκε 3,3% το γ΄τρίμηνο στην Ευρωζώνη – Στο +7,9% στην Ελλάδα
- Vodafone – Generation Next: Νέα εκπαιδευτική ενότητα Digital Wellbeing για ασφαλή ψηφιακό κόσμο
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνήθηκε ότι γνώριζε για τις επισυνδέσεις ο Γίωργος Μυλωνάκης
- Eurostat: Με τρίτο χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ η Ελλάδα στην ΕΕ το 2024
- ΣΤΑ.ΣΥ.: Αλλάζει η εικόνα του σταθμού μετρό, Μοναστηράκι
- Εργατοτεχνίτες οικοδόμοι: Καταβάλλεται το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








