Νέα

Στην Αθήνα 23 – 25 Νοεμβρίου το συνέδριο Χειρουργικής Χεριού και Επαναρθωτικής Μικροχειρουργικής

Το συνέδριο διοργανώνουν από κοινού η η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού και η Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού  με πρόεδρο τον Εμμανουήλ Φανδρίδης και η Ελληνική Εταιρεία Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής με πρόεδρο τον Σπύρο Σταυριανό, διοργανώνουν το 28ο Κοινό Συνέδριό τους στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, από 23 έως 25 Νοεμβρίου 2023.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα θέματα της χειρουργικής του χεριού και του άνω άκρου, όπως και ενδιαφέροντα θέματα ορθοπαιδικής και πλαστικής χειρουργικής, όπου απαιτείται η γνώση της μικροχειρουργικής τεχνικής.

Διακεκριμένοι καλεσμένοι από το εξωτερικό θα πλαισιώσουν έμπειρους Έλληνες ομιλητές. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, στρογγυλές τράπεζες, συζητήσεις με υπερεξιδεικευμένους συναδέλφους, συμπόσια με νέες τεχνικές, και εκτεταμένη ανασκόπηση σε παθήσεις χεριού και άνω άκρου, στοχευμένη σε νέους συναδέλφους.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα θέματα πλαστικής χειρουργικής όπως η μικροχειρουργική αντιμετώπιση της αποκατάστασης του μαστού μετά από μαστεκτομή και η σουπερμικροχειρουργική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος και των νευρικών εγκεφαλικών συζυγιών, καθώς και η μικροχειρουργική μεταμόσχευση προσώπου και ακρών.

Στις επιστημονικές εκδηλώσεις του συνεδρίου θα συμμετάσχουν ορθοπαιδικοί και πλαστικοί χειρουργοί και κάθε άλλος ενδιαφέρόμενος.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου, τα θέματα και τους ομιλητές

close menu