Στην Αθήνα βρίσκεται κλιμάκιο των δανειστών προκειμένου να εξετάσει ζητήματα που άπτονται της φορολογίας, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.
Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών (ΔΝΤ, ΕΕ, ESM και ΕΚΤ) πραγματοποιούν συναντήσεις με στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και του υπουργείου Οικονομικών.
Στο επίκεντρο βρίσκεται η εφαρμογή των προαπαιτούμενων που αφορούν τα πρόστιμα, τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά.
Μπορεί η χώρα να οδεύει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και η πολιτική αβεβαιότητα να βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο η εφαρμογή των προαπαιτούμενων για το τρίτο πακέτο διάσωσης «τρέχει» κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Χορτιάτη
- Όλι Ρεν: «Δεν είναι σωστό να μειώνει τα επιτόκια η ΕΚΤ απλώς και μόνο για να το κάνει»
- Sky News: Σε συζητήσεις για πώληση της Costa Coffee η Coca-Cola
- Απόστολος Βεσυρόπουλος: Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» – Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρωθυπουργός
- Κρυπτονομίσματα: Ρεκόρ όλων των εποχών για το Ether, μετά την ομιλία Πάουελ
- Φωτιά σε δασική έκταση στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
- CNBC: Γιατί η ισπανική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και πάει τόσο καλά
- Κλιματική αλλαγή: Οι τουρίστες εγκαταλείπουν το Νότο και πάνε στον Βορρά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις