Πολιτική

Στην Κωνσταντινούπολη ο Κ. Φραγκογιάννης για τον 6ο Γύρο Συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας

Το βράδυ ο κ. Φραγκογιάννης και τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα παρακολουθήσουν στο Atatürk Kültür Merkezi την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα λάβει χώρα ο 6ος Γύρος Συνομιλιών Ελλάδας – Τουρκίας στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας.

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου, ο κ. Φραγκονιάννης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο Υφυπουργό Εξωτερικών και συνομιλητή του για τα θέματα της Θετικής Ατζέντας, Burak Akcapar.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η 6η Σύνοδος Θετικού Θεματολογίου. Στο πλαίσιο της Συνόδου οι δύο πλευρές θα επεξεργαστούν τις 34 θεματικές του Θετικού Θεματολογίου, με έμφαση στην ίδρυση του Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, καθώς και στην ανάληψη πρωτοβουλιών στους τομείς της τεχνολογίας και της καινοτομίας, οι οποίες θα φέρουν κοντά τους νέους των δύο χωρών.

Το βράδυ ο κ. Φραγκογιάννης και τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα παρακολουθήσουν στο Atatürk Kültür Merkezi την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Η παράσταση φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς σε αυτήν ενώνουν τις φωνές τους Έλληνες και Τούρκοι καλλιτέχνες.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu