Το αρχικό κόστος του έργου με τον ΦΠΑ είναι 18,84 εκατ. ευρώ και αναθέτουσα αρχή το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών - Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020
Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο ύδρευσης της πόλης της Φλώρινας από το Φράγμα Τριανταφυλλιάς. Ανάδοχος του έργου είναι η ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ με έκπτωση 12%. Αναθέτουσα Αρχή είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Η διάρκεια του έργου έχει οριστεί σε 30 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης δηλαδή τον Μάρτιο του 2026.
Το αρχικό κόστος του έργου με τον ΦΠΑ είναι 18,84 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 13,70 εκατ. ευρώ). Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΥΜΕ-ΠΕΡΑΑ.
Το αντικείμενο του έργου
Αντικείμενο του έργου για το οποίο υπεγράφη η σύμβαση για την ύδρευση της Φλώρινας,. αποτελεί η κατασκευή του εξωτερικού της δικτύου από το φράγμα Τριανταφυλλιάς, καθώς και η κατασκευή και θέση σε αποδοτική λειτουργία του Διυλιστηρίου κατάντη του φράγματος, τα οποία θα πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα εξασφαλίζουν την ποιότητα και ποσότητα νερού στους σημερινούς και μελλοντικούς κατοίκους της πόλης της Φλώρινας.
Ειδικότερα, το έργο αποτελείται από τα κάτωθι επιμέρους έργα:
- Κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού από το Διυλιστήριο στο φράγμα Τριανταφυλλιάς έως την πόλη της Φλώρινας.
- Κατασκευή και θέση σε αποδοτική λειτουργία του Διυλιστηρίου φράγματος Τριανταφυλλιάς.
Ειδικότερα το έργο περιλαμβάνει τις κάτωθι εργασίες: ( περιλαμβάνεται η κατασκευή των έργων Πολιτικού Μηχανικού , τη προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού , την θέση σε αποδοτική λειτουργία και τις δοκιμές ολοκλήρωσης και τέλος τη λειτουργία και συντήρηση του έργου για χρονικό διάστημα 12 μηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 με τη συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Allwyn: Προχώρησε σε νέα αγορά μετοχών του ΟΠΑΠ
- Πιο αυστηρά μέτρα για τις εισαγωγές δεμάτων ζητά η ΕΣΕΕ – Όχι επαρκές το προσωρινό τέλος των 3 ευρώ
- Δασμοί και ανταγωνισμός χτύπησαν την iRobot που παράγει τις γνωστές και στην Ελλάδα, σκούπες Roomba
- Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ΙΚΤΙΝΟΣ – CBE Capital για το ακίνητο στον Ορμο Σητείας
- Αύξηση 11,9% σε παραγωγή και πωλήσεις οχημάτων στην Κίνα στο ενδεκάμηνο
- Αποθέωση Παυλίδη από τον Μουρίνιο για το χατ τρικ εναντίον της Μορεϊρένσε (4-0)
- ΗΠΑ: Nεκροί o σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του στην κατοικία τους στο Λος Αντζελες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








