Με κέρδη έκλεισε και σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο αν και μικρά βήματα έχει ολοκληρώσει πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις.
Σήμερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,64% στις 940,20 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ 932,14 μονάδων (-0,22%) και 940,20 μονάδες (+0,64%). Ο τζίρος ανήλθε στα 55,7 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 22,3 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών διακινήθηκαν 559 χιλ. τεμάχια.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,74%, στις 2.352,66 μονάδες, ενώ στο -0,03% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.255,03 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,95% στις 887,97 μονάδες.
Στο ταμπλό τώρα, ο Σαράντης έκλεισε με άλμα 3,23%, με τις Eurobank, Jumbo, Μυτιληναίο και ΕΧΑΕ να ακολουθούν με άνοδο που ξεπέρασε το 2% και τις Aegean, Ελλάκτωρ και Ελληνικά Πετρέλαια με άνοδο ανώτερη του 1%. Ήπια κέρδη σημείωσαν οι ΟΛΠ, CocaCola, Εθνική, Βιοχαλκο, ΓΕΚ Τέρνα, ΑΔΜΗΕ, Πειραιώς και ΟΠΑΠ.
Στον αντίποδα, ο Φουρλής έχασε 1,03%, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι ΔΕΗ, Λάμδα, Titan, MotorOil, AlphaBank, ΕΥΔΑΠ και Τέρνα Ενεργειακή. Ο ΟΤΕ έκλεισε χωρίς μεταβολή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ: Τι ισχύει για την ανάκληση άδειας στη Λάρισα
- Η Βαρκελώνη αυξάνει τον τουριστικό φόρο στα 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, βαριές απώλειες 12,7% για Diageo
- Υπουργικό Συμβούλιο: Νομοσχέδια για παράνομο στοίχημα και συντάξεις Δημοσίου
- ΕΚΤ: Ενέκρινε τον Μπόρις Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
- ΥΠΕΘΟ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν ερευνά παραβιάσεις δικαίου στη ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο
- Διευκρινίσεις Χατζηδάκη για τις δηλώσεις κυριότητας αγροτεμαχίων μέσω ΚΑΕΚ
- Μητσοτάκης στη ΒΙΠΕ Αλεξανδρούπολης: Ο Κάθετος Διάδρομος βάζει την Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






