Επιχειρήσεις

Στο 42% τα έσοδα από προϊόντα χωρίς καπνό το 2025 για τη Philip Morris

Financialreport.gr

Ο Βασίλης Γκατζέλης, President East & Southeast Asia, Pacific and Global Travel Retail Region στη Philip Morris International

Ο Βασίλης Γκατζέλης, President East & Southeast Asia παρουσιάζει τα ετήσια αποτελέσματα της Philip Morris International, με την κατηγορία θέρμανσης καπνού να κυριαρχεί πλέον στις μεγάλες αγορές της Ανατολής

Ο Βασίλης Γκατζέλης, President East & Southeast Asia, Pacific and Global Travel Retail Region στη Philip Morris International, με δημοσίευση στη σελίδα του στο LinkedIn, αναφέρεται στα παγκόσμια έσοδα του 2025:

“Η PMI προσφέρει ένα μετασχηματιστικό 2025, προωθώντας το όραμά μας για την καταπολέμηση του καπνίσματος.

Τα αποτελέσματα ολόκληρου του έτους υπογραμμίζουν την κλίμακα της αλλαγής και το μέγεθος του αντίκτυπου στην Philip Morris International, με το 42% των συνολικών παγκόσμιων καθαρών εσόδων μας να προέρχεται από την επιχείρησή μας για την καταπολέμηση του καπνίσματος, από το τέταρτο τρίμηνο του 2025.

Σε όλη την Ανατολική Ασία, την Αυστραλία και την Περιοχή Παγκόσμιας Λιανικής Πώλησης Ταξιδιών της PMI, τα προϊόντα καταπολέμησης του καπνίσματος δημιούργησαν, σχεδόν, τα δύο τρίτα των καθαρών εσόδων μας το 2025.

Αυτή είναι μια πρόοδος που έχει σημασία για τα εκατομμύρια ενήλικων καταναλωτών, που έχουν ήδη επιλέξει καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αντί του καπνίσματος.

Ένα καθοριστικό ορόσημο επιτεύχθηκε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2025: η κατηγορία θέρμανσης-όχι καύσης ξεπέρασε το 50% του όγκου του κλάδου, με το IQOS να καταλαμβάνει σχεδόν το 70% του τμήματος.

Ήταν ένα συναρπαστικό τέλος για το 2025, με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του IQOS στην Ταϊβάν.

Και τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες στην Περιοχή, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες για τη διεύρυνση των επιλογών των καταναλωτών βάσει της νόμιμης ηλικίας, την εμβάθυνση των τοπικών συνεργασιών και την ενίσχυση των προϊόντων καταπολέμησης του καπνίσματος.

Είμαστε περήφανοι για τις ομάδες και τους συνεργάτες μας. Ανυπομονούμε για όσα θα φέρει το 2026”.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu