Συνεχίζονται οι έλεγχοι του νερού
Καθάρισε το 99% του Παγασητικού Κόλπου από τα εκατομμύρια νεκρά ψάρια και σήμερα συνεχίζονται οι έλεγχοι του νερού από τα αρμόδια κλιμάκια προκειμένου να δώσουν το πράσινο φως για να ανοίξουν οι παραλίες αλλά και να αποφανθούν για καταλληλόλητα των υδάτων που αφορά την αλιεία, με το πλήγμα στην περιοχή να είναι πολύ μεγάλο.
Στις ακτές του δήμου Βόλου συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κολύμβησης από την Αγριά μέχρι και τον Άγιο Γεώργιο Κυνηγών.
Οι μετρήσεις στο νερό
Τα αποτελέσματα των μετρήσεων για την καταλληλότητα του νερού που αφορά την κολύμβηση θα είναι γνωστά περί τα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της νέας εβδομάδας.
Επίσημος φορέας ανακοινώσεις είναι ο ΕΟΔΥ, αυτό επανέλαβε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ενώ στην συνέντευξή του ο δήμαρχος Βόλου μίλησε για τα συνεργεία και τα εργαστήρια που θα κάνουν ελέγχους όχι μόνο για τα κολοβακτηρίδια και τους εντερόκοκκος αλλά και για τα βαρέα μέταλλα και τις άλλες ουσίες που μπορεί να έχουν πάει στον Παγασητικό τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν από τον Δήμο Βόλου την ερχόμενη εβδομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η συμφωνία για τη Γάζα από ΗΠΑ, Κατάρ, Αίγυπτο, Τουρκία – Τραμπ: «Αυτό χρειάστηκε 3.000 χρόνια»
- Στη φυλακή από τις 21 Οκτωβρίου ο Νικολά Σαρκοζί
- Πιερρακάκης στη Βουλή: Αύξηση του ΑΕΠ 2,2% το 2025 και 2,4% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη στη σκιά της εκεχειρίας στη Γάζα
- Alpha Bank: Αγορά 2,032 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 7,64 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Ιωάννης Μπρούτζος
- Alter Ego: Στις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις