Την ώρα που το Ιράν ετοιμάζεται να χτυπήσει το Ισραήλ
Την ώρα που μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα ιρανικά «αντίποινα» κατά του Ισραήλ στην Τεχεράνη προσγειώθηκε ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου.
Ο Σόιγκου αναμένεται να συναντηθεί με τον Ιρανό Πρόεδρο, Μασούντ Πεζεσκιάν, τον Γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, αναφέρει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας.
Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, Σοιγκού και Πεζεσκιάν αναμένεται να συζητήσουν την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια αλλά και τις διμερείς σχέσεις Ρωσίας – Ιράν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία δεν υπάρχει Ένωση Κεφαλαιαγορών»
- Σεχμπάζ Σαρίφ (πρωθυπουργός Πακιστάν): «Ολοκληρώθηκε το τελικό κείμενο ειρηνευτικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρά κέρδη σε υψηλά δύο εβδομάδων με το βλέμμα σε μια συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Κωνσταντοπούλου: Κατέθεσε αίτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να κληθούν Ντίλιαν και Δημητριάδης
- Ζωγράφος Προϊόντα Διαίτης ΑΕΒΕ: 130 χρόνια ιστορίας με νέα προϊόντα και σύγχρονη ταυτότητα
- Η Exxon Mobil εξετάζει εξαγορές στο LNG – Στο μικροσκόπιο και η Woodside
- Eurobank: Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης έως 36,4 εκατ. μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









