Επίσκεψη με υψηλό ενδιαφέρον τόσο σχετικά με τα ζητήματα της οικονομίας όσο και αναφορικά με τα εθνικά θέματα και τις εξελίξεις στην περιοχή μας, αποτελεί η τριήμερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός της Ελβετίας, όπου θα βρεθεί για μια ακόμη χρονιά προκειμένου να συμμετάσχει στις διαδικασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Το ζήτημα του χρέους και της επόμενης μέρας για την ελληνική οικονομία, παράλληλα με το ζήτημα της ονομασίας για την πΓΔΜ τίθενται στο επίκεντρο των υψηλών επαφών που θα έχει ο κ. Τσίπρας στην Ελβετία.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα βρίσκεται από σήμερα νωρίς το απόγευμα στο Νταβός, όπου φέτος οι συμμετέχοντες -μεταξύ των οποίων αρκετοί αρχηγοί κρατών και σημαίνοντα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου – αναμένονται να ξεπεράσουν τις 3.000.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι απάντησε το TikTok στις κατηγορίες της Κομισιόν και γιατί μιλάει για σύγκρουση κανονισμών
- Reliance: Ο ινδικός πετρελαϊκός κολοσσός συμμορφώνεται με τις δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία
- Πειραιώς: Πρόγραμμα διάθεσης έως 10,7 εκατ. δωρεάν μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
- Παλαιστινιακές οργανώσεις: Συμφωνία για προσωρινή επιτροπή τεχνοκρατών στην διακυβέρνηση της Γάζας
- Σύσκεψη Μητσοτάκη – ΕΥΔΑΠ στο Μαξίμου για την λειψυδρία στην Αττική
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μικρά κέρδη – Νέο ιστορικό υψηλό για FTSE 100
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι 11 συλληφθέντες – Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα
- Ιταλικά ΜΜΕ: Διαπραγματεύσεις για πώληση στον Antenna της La Repubblica και ραδιοφωνικών σταθμών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








