Προσπαθούν να μεσολαβήσουν για να βρεθεί μία γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ιράν
Οι υπουργοί Εξωτερικών του Πακιστάν, της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας πραγματοποιούν συνάντηση την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Ισλαμαμπάντ για να συζητήσουν για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου συναντήθηκε την Κυριακή με τον ομόλογό του Πακιστάν στο Ισλαμαμπάντ για να βοηθηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να μειωθούν οι εντάσεις στην περιοχή, δήλωσαν αξιωματούχοι. Ο Ισάκ Νταρ και ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Μπαντρ Αμπντελάτι θα πραγματοποιήσουν διμερείς συνομιλίες για τις περιφερειακές εξελίξεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν.
Το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι στη συνάντηση θα συζητηθούν «οι εξελίξεις της στρατιωτικής κλιμάκωσης… και οι προσπάθειες αποκλιμάκωσης στην περιοχή».
Κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο Κατάρ το Σάββατο, ο Αμπντελάτι δήλωσε ότι οι προσπάθειές τους στοχεύουν στην καθιέρωση ενός «άμεσου διαλόγου» μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν έφτασε στο Πακιστάν αργά το Σάββατο.
Ο κορυφαίος διπλωμάτης της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται στην Ισλαμαμπάντ την Κυριακή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέος πρόεδρος στην ΕΟΚ: Αναλαμβάνει ο Άγγελος Παπανικολάου
- Ray-Ban Meta Audio: Κοστίζουν 349 δολάρια και δεν έχουν κάμερα – Αξίζουν τα χρήματά τους;
- Αλλαγή ηγεσίας στη MicroPort: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής, νέος CEO ο Τζόναθαν Τσεν
- Ιράν: Τα 3 σημάδια που δείχνουν νέα πολεμική κλιμάκωση
- Χωριάτικο: Φορολογική απάτη άνω των 100 εκατ. ευρώ ερευνούν οι Αρχές
- Η «χρυσή» μπίζνα της κοκαΐνης στη Βρετανία: Σχεδόν 10 δισ. λίρες τον χρόνο
- «PHP-ocalypse»: Τα δύο επικίνδυνα σφάλματα που έθεσαν σε κίνδυνο εκατομμύρια ιστοσελίδες
- Basketgate: Επί 3,5 ώρες απολογούνταν ο Λιόλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








