Επιχειρήσεις

Στο σφυρί τα 5άστερα Elounda Beach Hotel & Villas και Elounda Bay Palace του ομίλου Μαντωνανάκη

Οι πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024 με επισπεύδουσα την Eurobank - Στα 118,080 εκατ. ευρώ το πρώτο και στα 63,550 εκατ. ευρώ το δεύτερο

Δυο πλειστηριασμοί εις βάρος της εταιρείας Ήλιος του Ομίλου Μαντωνανάκη έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024 και επισπεύδεται από την τράπεζα Eurobank. Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά το 5άστερο συγκρότημα “Elounda Beach Hotel & Villas” με τιμή πρώτης προσφοράς τα 118,080 εκατ. ευρώ. 

Παράλληλα, για την ίδια μέρα, έχει προγραμματιστεί ξεχωριστός, δεύτερος, πλειστηριασμός και για το επίσης 5άστερο “Elounda Bay Palace”, με τιμή εκκίνησης τα 63,550 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμιλος Μαντωνανάκη για πλειστηριασμούς: Επιδιώκεται η υφαρπαγή των ξενοδοχείων μας

Η νομιμότητα του πλειστηριασμού, όπως και συνολικά των ενεργειών του εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών και κάθε άλλου εμπλεκομένου στην υπόθεση, σε βάρος μας, θα κριθεί από τα αρμόδια Δικαστήρια, αναφέρει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του

Η διαδικασία στρέφεται κατά της εταιρείας “Ήλιος Α.Ε.” και επισπεύδουσα είναι η Eurobank ως εκπρόσωπος των Ομολογιούχων Δανειστών του από 22.03.2007 κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 300 εκατ. ευρώ εκδόσεως της Ήλιος Α.Ε.

Η ΗΛΙΟΣ Α.Ε. επιτάχθηκε στην καταβολή συνολικού ποσού 513.562.864,96 ευρώ, το οποίο αναλύεται σε οφειλόμενο κεφάλαιο ομολογιών ύψους 299.000.000 ευρώ και οφειλόμενους τόκους 214.562.864,96 ευρώ, νομιμοτόκως με συμβατικούς τόκους υπερημερίας από την 9-6-2023 και με εξάμηνο ανατοκισμό τόκων, μέχρι την ολοσχερή εξόφληση, και αυτό νομιμοτόκως με συμβατικούς τόκους υπερημερίας από την 9-6-2023 και με εξάμηνο ανατοκισμό τόκων, μέχρι την ολοσχερή μου εξόφληση, πλέον ποσού 150 ευρώ για τη σύνταξη της επιταγής και ποσού 120 ευρώ για τα έξοδα επίδοσης της επιταγής.

Το “Elounda Beach Hotel & Villas” είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, 5 αστέρων, δυναμικότητας 249 δωματίων. Το “Elounda Bay Palace” είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, 5 αστέρων, δυναμικότητας 266 δωματίων.

Βρίσκονται εντός της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Νικολάου, στον Δήμο Αγίου Νικολάου, που υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, της Περιφέρειας Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, τα ακίνητα εντοπίζονται, σε παραθαλάσσιο οικόπεδο, σε απόσταση περί τα 3 χλμ., νότια της Ελούντας.

ELOUNDA BEACH HOTEL & VILLAS (Ελούντα, Ελλάδα) - Κριτικές και σύγκριση τιμών - Tripadvisor

Το Elounda Beach Hotel & Villas

Elounda Bay Palace, a Member of the Leading Hotels of the World, Ελούντα – Ενημερωμένες τιμές για το 2024

Το Elounda Bay Palace

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu