Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής και την Πολιτική Προστασία, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών
Ελάχιστες ώρες πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague το βράδυ της Πέμπτης 4/12 (21:15), η κουβέντα δεν περιστρέφεται γύρω από τα μαρκαρίσματα, τα plays του Μπαρτζώκα ή τις προσαρμογές του Γιασικεβίτσιους. Περιστρέφεται… γύρω από τους κουβάδες.
Για το αν θα «αντέξει» η οροφή, για το αν, όπως ψιθυρίζεται, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένη να βρίσκεται σε επαφές με κάθε αρμόδιο από τη Euroleague μέχρι το κράτος, με κίνδυνο την αναβολή του αγώνα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Περιφέρεια Αττικής και την Πολιτική Προστασία για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Η έντονη κακοκαιρία έχει προκαλέσει έντονα προβλήματα στους χώρους του ΣΕΦ, καθώς και στις μετακινήσεις των φιλάθλων.
Τις τελευταίες σεζόν το γήπεδο έχει πλημμυρίσει επανειλημμένα, με συνέπεια ζημιές στο παρκέ, στο cube, αλλά και σε βοηθητικούς χώρους και γυμναστήρια, ζημιές που κάθε φορά «μπαλώνονται» προσωρινά, μέχρι την επόμενη μπόρα.
Για να αναβληθεί ο αγώνας πάντως θα χρειαστεί απόφαση της Πολιτικής Προστασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστρέφει στο Πακιστάν ο Αραχτσί, ανοίγει πάλι παράθυρο διπλωματίας
- Σάσα Βεζένκοφ: MVP της EuroLeague για τη σεζόν 2025 – 2026
- Ο πρόεδρος του Ιράν ζητά άρση του αμερικανικού αποκλεισμού πριν από νέες συνομιλίες
- Πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ με φόντο το υπερπλεόνασμα και την ακρίβεια
- Στρατιώτης των ΗΠΑ συνελήφθη, πόνταρε στη σύλληψη Μαδούρο και κέρδισε 400.000 δολάρια
- Ποιος είναι ο Cole Tomas Allen, ο ύποπτος που πυροβόλησε στο δείπνο στην Ουάσινγκτον
- Απομακρύνονται οι ελπίδες για διπλωματική λύση στον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν
- Πυροβολισμοί σε δείπνο του Τραμπ στο Washington Hilton
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








