Το νέο συμβόλαιο για την ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ «θα μας στηρίξει να κερδίσουμε μερίδια αγοράς», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Suez
Η γαλλική εταιρεία κοινής ωφέλειας Suez SA επέκτεινε μια σύμβαση ανακύκλωσης αποβλήτων στην περιοχή του Μάντσεστερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μια συμφωνία αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου λιρών (1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων), καθώς η εταιρεία επιδιώκει να αναπτύξει τις παγκόσμιες δραστηριότητές της, αναφέρει το Bloomberg.
Η εταιρεία κοινής ωφέλειας και η Greater Manchester Combined Authority θα συνεχίσουν την υφιστάμενη σύμβασή τους έως το 2034, οκτώ χρόνια μετά την τρέχουσα ημερομηνία λήξης της, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δευτέρας. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η εταιρεία θα αναβαθμίσει μια υφιστάμενη εγκατάσταση παραγωγής ενέργειας από απόβλητα και τα νοικοκυριά θα μπορούν να ανακυκλώνουν περισσότερα υλικά.
Η συμφωνία υπογραμμίζει την παρουσία της Suez στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα σχέδιά της να επεκταθεί και αλλού, καθώς επωφελείται από τις κυβερνητικές πολιτικές για την ενίσχυση της ανακύκλωσης των αποβλήτων και τη μείωση της χρήσης των χώρων υγειονομικής ταφής για την καταπολέμηση της ρύπανσης. Η Γαλλία αντιπροσωπεύει περίπου το 60% των πωλήσεων της εταιρείας, οι οποίες ανήλθαν σε 8,9 δισ. ευρώ (9,6 δισ. δολάρια) πέρυσι.
Το νέο συμβόλαιο για την ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ «θα μας στηρίξει να κερδίσουμε μερίδια αγοράς», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Suez, Σαμπρίνα Σουσάν, σε συνέντευξή της στο Παρίσι.
Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα έσοδά της στο Ηνωμένο Βασίλειο, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ το 2023, κατά 50% έως το 2030, μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών, δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος.
«Θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε στο εξωτερικό, κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, όπου υπάρχουν ευκαιρίες σε χώρες όπως η Ινδονησία, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες, αλλά και στην Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ευρώπη», δήλωσε η Soussan. «Η στρατηγική είναι να επικεντρωθούμε σε έργα που δημιουργούν τη μεγαλύτερη αξία».
Ανέφερε τις ανάγκες για υποδομές όπως εγκαταστάσεις αφαλάτωσης νερού, ανακύκλωση μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μονάδες παραγωγής ενέργειας από απόβλητα στις περιοχές αυτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χούθι: Νέα επίθεση με drones στο διυλιστήριο της Aramco στη Τζαζάν
- Αεροδρόμια ΥΠΑ: Νέα υψηλά στην επιβατική κίνηση – Άνοδος 5,1% στο επτάμηνο
- Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Αντοχές κοντά στα ιστορικά υψηλά, «βουτιά» στα μέταλλα και ράλι σε Adyen – Maersk
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Η Hellenic Cables αναλαμβάνει από τον ΑΔΜΗΕ έργο 1,5 δισ. ευρώ για τη διασύνδεση Κορίνθου – Κω
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








