Ο πρώην δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι το 2015, θα αναλάβει την υπεράσπιση της Εύας Καϊλή.
Ο Σβεν Μέρι (στη φωτογραφία) δήλωσε στο Politico ότι θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος εκπροσωπούσε μέχρι τώρα την Καϊλή.
Ο πρώην δικηγόρος της Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλος, επιβεβαίωσε στο Politico ότι δεν εκπροσωπεί πλέον την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.
Όπως αναφέρει το Politico, ο Μέρι είναι γνωστός δικηγόρος στο Βέλγιο, τόσο λόγω των υψηλού προφίλ πελατών του καθώς και των δημόσιων εμφανίσεών του.
Εκτός Βελγίου, ο Μέρι είναι κυρίως γνωστός ως ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Αμπντεσλάμ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φόνο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015.
Ήταν ήδη γνωστός ως ο «δικηγόρος του διαβόλου» λόγω προηγούμενων πελατών του όπως ο Φουάντ Μπελκασέμ, ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς άντρες για το Ισλαμικό Κράτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μιλένα Αποστολάκη: Μόνο από την Προεδρία της Κυβέρνησης προέκυψαν 100 μετακλητοί υπάλληλοι
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30% η ΝΔ, στο 16,5% η Κωνσταντοπούλου, «βουτιά» Ανδρουλάκη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα – Άλμα 8% για Erste Bank
- Αλλαγή στάσης από Τραμπ: Η Ρωσία «θα πρέπει να εγκαταλείψει πλήρως την Ουκρανία»
- Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Τατάρ: «Η προσέγγιση “γιαβάς – γιαβάς” στο κυπριακό πρόβλημα δεν αποδίδει»
- Deloitte: Μνημόνιο συνεργασίας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
- Καρέλια: Στις 27 Μαΐου η ΓΣ για την διανομή μερίσματος 14 ευρώ ανά μετοχή
- Space Hellas: Στη ΓΣ η διανομή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις