Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 4,3 έως 4,4 δισ. ελβετικών φράγκων για το 2024
Η Swisscom ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της ανταγωνίστριας Vodafone Italia, την οποία θα συγχωνεύσει με την ιταλική της επιχείρηση Fastweb.
Η εταιρεία αναμένει κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 4,3 έως 4,4 δισ. ελβετικών φράγκων για το 2024, από 4,5 έως 4,6 δισ. φράγκα που ήταν η προηγούμενη πρόβλεψη, χωρίς αντίκτυπο στις ελεύθερες ταμειακές ροές.
Η καθοδήγηση για τα έσοδα, το CAPEX και το μέρισμα παραμένει αμετάβλητη, πρόσθεσε η εταιρεία, η οποία δήλωσε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος ενσωμάτωσης με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της για το σύνολο του έτους.
Η Swisscom δήλωσε ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας ύψους 8 δισ. ευρώ πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, αφού είχε εγκριθεί από τις ιταλικές αρχές νωρίτερα τον ίδιο μήνα.
«Είμαι ενθουσιασμένος για την επιτυχή ολοκλήρωση, καθώς ενισχύει τον όμιλο Swisscom», δήλωσε ο CEO της Swisscom, Christoph Aeschlimann, σε δήλωσή του. “Ταυτόχρονα, η εστίαση στην ελβετική αγορά παραμένει αμετάβλητη”, πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος με τράπεζες και ΔΕΗ
- Ο Μπιλ Ακμαν προσφέρει 400 εκατ. δολάρια για τη δημιουργία ινστιτούτου νευροεπιστήμης
- Nέα HR Director στην Παπουτσάνης η Ιουλία Ιερομονάχου
- Ένταση μεταξύ Σέρβων και Αλβανών με φόντο την KFOR και τη γέφυρα του Ιμπάρ
- Δεύτερη σερί εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές
- Ευρωζώνη: Η μεταποίηση ανεβάζει στροφές, σε υψηλό 9 μηνών η επιχειρηματική δραστηριότητα
- Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση δύο οδών στη Μεταμόρφωση
- Ανατιμήσεις σε όλα τα πακέτα YouTube Premium στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









