Συμπόρευση με τη Ν.Δ. αποφάσισε ο πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών Γιώργος Χατζημαρκάκης, «ώστε να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο».
«Οδεύοντας προς τις εκλογές, οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο», αναφέρει σε δήλωσή του και συμπληρώνει ότι «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».
«Στόχος μας», καταλήγει ο κ. Χατζημαρκάκης, είναι «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- H πραγματικότητα διέψευσε τις καθησυχαστικές «εκτιμήσεις» Τσάφου
- Νέα διοικητική σύνθεση στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (όμιλος Aktor)
- Εκρηκτικό ράλι στο πετρέλαιο στα 119 δολάρια εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- ΙDM Capital & LR Group: Ετοιμάζουν το το Nika Bay, «αντίπαλο δέος» του Costa Navarino
- Τροποποιήσεις από το ΥΠΕΝ για την επένδυση Σκλαβενίτη στο χώρο της πρώην Πίτσος στο Ρέντη
- Πτώση στις τιμές του πετρελαίου υπόσχονται οι ΗΠΑ μέσω του ελέγχου στα Στενά του Ορμούζ
- Aυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στην αμερικανική πρεσβεία η Νορβηγία
- Ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφτεί την Κύπρο τη Δευτέρα 9/3
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








