Τα συγχαρητήριά της στον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα στην προώθηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων, έδωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Davos.
Όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Tweeter η κυρία Lagarde «συναντήθηκα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και του έδωσα τα συγχαρητήριά μου για την πρόοδο που έχει κάνει η Ελλάδα στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις.
Συμφωνήσαμε να εργαστούμε μαζί ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και να εξασφαλιστεί η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για μία βιώσιμη ανάπτυξη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπάσκετ: Ήττα για την Εθνική ομάδα από την ισχυρή Γαλλία – Το εκπληκτικό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο
- Μαίνεται η πυρκαγιά στο Μακρoχώρι Kαστοριάς
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγορά Θεσπρωτίας
- Φωτιά σε κατάφυτη περιοχή μεταξύ Καστοριάς και Φλώρινας
- Γιατί μειώνεται η παγκόσμια δραστηριότητα ιδιωτικών κεφαλαίων
- Ηοming: Η τάση του φετινού καλοκαιριού για του Έλληνες, που μπορεί να φέρει «χειμώνα» στην κατανάλωση
- Επιστολή Τραμπ και άλλων ηγετών για την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» στην Ουκρανία
- Κινητοποιήσεις για τη Γάζα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις