"Είμαστε πανευτυχείς" δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου
Τα χρυσά κορίτσια του πόλο που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έγραψαν με «χρυσά» γράμματα το όνομα της Ελλάδας, επέστρεψαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και έκαναν δηλώσεις κρατώντας στα χέρια την πολύτιμη κούπα.
«Είμαστε πανευτυχείς. Είναι κάτι που γενικά αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. Τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο πήραμε μετάλλιο το 2012 που ήταν και η πρώτη μου διοργάνωση, οπότε είναι πολλά χρόνια που η διαφορά τώρα είναι το χρυσό. Φυσικά είναι διαφορετικό, το λέω και ανατριχιάζω.
Είμαστε πανευτυχείς» δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου. Όπως τόνισε «ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, οπότε αναμένουμε για το καλοκαίρι για την Σιγκαπούρη».
Μιλώντας για την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας η διεθνής πολίστρια δήλωσε: «Προσπαθήσαμε και μέσα από την κούραση και μέσα από την ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας που είχαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα τα οποία θέλουμε να δουλέψουμε και να εξελίξουμε για το κάτι καλύτερο, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις