Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από την Ελληνική Αστυνομία και θα εξεταστούν οι επαφές του 35χρονου στη χώρα μας, αλλά και αν είχε επιχειρήσει να αναπτύξει δίκτυο
Στη σύλληψη ενός 35χρονου Κούρδου, τουρκικής καταγωγής, στα Εξάρχεια, σε βάρος του οποίος εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για την εμπλοκή του στην στρατολόγηση ατόμων στην κουρδική οργάνωση PKK, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Τρίτης 10/10, στο πλαίσιο ελέγχου που έγινε στον ίδιο, σε άλλους δυο Κούρδους και μια Βελγίδα που ήταν μαζί του σε μπαρ, οι οποίοι και προσήχθησαν στο τμήμα της περιοχής. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 35χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη χώρα μας με άσυλο, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από το 2023 στη Γαλλία και συνελήφθη.
Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από την Ελληνική Αστυνομία και θα εξεταστούν οι επαφές του 35χρονου στη χώρα μας, αλλά και αν είχε επιχειρήσει να αναπτύξει δίκτυο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις