Καταγγέλουν τη συστηματική στοχοποίηση του παραδοσιακού αποστάγματος έναντι του εμφιαλωμένων προϊόντων
Την άρση των αδικιών και την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας για τα παραδοσιακά αποστάγματα ζητούν οι Σύλλογοι Αμπελουργών- Αμβυκούχων της Θεσσαλίας και Φθιώτιδας από το Υπουργείο Οικονομικών. Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στην ανάγκη αναγνώρισης της χρήσης καυστήρα πέλλετ.
Οι Σύλλογοι ζητούν δίκαιη και αναλογική μεταχείριση κατά τους ελέγχους, καταγγέλλοντας τη συστηματική στοχοποίηση του παραδοσιακού αποστάγματος έναντι του εμφιαλωμένων προϊόντων.
Οι αμπελουργοί και συγχρόνως αμβυκούχοι δεν λένε όχι στους ελέγχους, αλλά ζητούν δίκαιη και λογική εφαρμογή του νόμου, που να σέβεται την παράδοση, τον κόπο και το μεράκι των ανθρώπων του αμπελιού και του καζανιού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
- CPLP Shipping: Όγδοη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού – Από 22/10 η καταβολή
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (Olaf)
- Χρηματιστήριο: Ισχυρή διόρθωση και κάτω από τις 2.090 μονάδες – Αξιόλογα κέρδη για Σαράντη – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Τραμπ: Έφτασε στο Σαρμ ελ Σέιχ για την «Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης» με τη συμμετοχή 20 ηγετών (live)
- ΟΔΔΗΧ: Δεν θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία ομολόγων της 15ης Οκτωβρίου
- Τσιάρας για ευλογιά: Θα ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη αν έχει γίνει παράνομος εμβολιασμός
- ΕΒΕΑ: Ενημέρωση στις εταιρείες των οποίων τα στοιχεία του ΓΕΜΗ είναι σε αναστολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις