Καταγγέλουν τη συστηματική στοχοποίηση του παραδοσιακού αποστάγματος έναντι του εμφιαλωμένων προϊόντων
Την άρση των αδικιών και την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας για τα παραδοσιακά αποστάγματα ζητούν οι Σύλλογοι Αμπελουργών- Αμβυκούχων της Θεσσαλίας και Φθιώτιδας από το Υπουργείο Οικονομικών. Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στην ανάγκη αναγνώρισης της χρήσης καυστήρα πέλλετ.
Οι Σύλλογοι ζητούν δίκαιη και αναλογική μεταχείριση κατά τους ελέγχους, καταγγέλλοντας τη συστηματική στοχοποίηση του παραδοσιακού αποστάγματος έναντι του εμφιαλωμένων προϊόντων.
Οι αμπελουργοί και συγχρόνως αμβυκούχοι δεν λένε όχι στους ελέγχους, αλλά ζητούν δίκαιη και λογική εφαρμογή του νόμου, που να σέβεται την παράδοση, τον κόπο και το μεράκι των ανθρώπων του αμπελιού και του καζανιού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέθανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε ηλικία 87 ετών
- Χρηματιστήριο: Με βαριές απώλειες 2,09% στις 2.012 μονάδες – Βουτιά 6,96% από ElvalHalcor
- ΔΕΗ: Ισχυρή ανάπτυξη με EBITDA στα 1,7 δισ. ευρώ και καθαρά κέρδη 0,4 δισ. ευρώ το 9μηνο
- Θεοδωρικάκος με Γκίλφοϊλ: Με άμεση νομοθετική πρωτοβουλία το λιμάνι της Ελευσίνας θα «παρακάμψει» τον Πειραιά
- Χατζημηνάς (ΕΕΝΕ): Αναγκαίο το μηδενικό οριακό μη μισθολογικό κόστος για αυξήσεις μισθών
- Wall Street: Ξεκίνημα με απώλειες και το βλέμμα στις μετοχές AI και την Nvidia
- Παγκόσμιο blackout στο Διαδίκτυο – Έπεσε το Cloudflare προκαλώντας προβλήματα σε πολλούς ιστότοπους
- Club Hotel Casino Loutraki: Διαψεύδει κάθε εμπλοκή σε «κύκλωμα απάτης»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








