Από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου - Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ Μάρνη 17 Αθήνα στις 10:30 π.μ.
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών που έκοψε το νήμα της ζωής 57 ανθρώπων. Δύο χρόνια… Δεν ξεχνάμε. Δεν σιωπούμε, αναφέρει ο ΣΑΤΑ σε ανακοίνωσή του.
Είμαστε δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων. Με όλη μας την ψυχή. Τιμούμε την μνήμη των παιδιών που χάθηκαν και συν-απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη τους, αποφάσισε 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου 1 Μαρτίου.
Καλούμε όσους συνάδελφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική κοινωνική δράση ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησης των συμπολιτών μας με ταξί από προκαθορισμένα σημεία προς την Πλατεία Συντάγματος, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BlackRock: Συμφωνία με τα συνδικάτα για θέσεις εργασίας στις κατασκευές των data centers
- Intel: Σχεδιάζει πώληση μετοχών 15 δισ. δολαρίων για να χρηματοδοτήσει τη μεγάλη επέκταση στα chips
- Wall Street: Ήπια άνοδος για S&P 500 και Nasdaq με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- Η Μπιγιονσέ αποκτά τον πλήρη έλεγχο του ουίσκι SirDavis μετά την αποχώρηση της LVMH
- Τζεφ Μπέζος: Κοντά σε συμφωνία για την αγορά άνω του 30% της Λίβερπουλ
- Καυτό καλοκαίρι και στην «αντλία»: Η χώρα παραμένει στις ακριβότερες της Ευρώπης στα καύσιμα
- Πετρελαιοκηλίδα 390 τετρ. χλμ. ανοικτά του Ομάν από δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου»
- Ισμαΐλ Μπαγαΐ προς Τραμπ: «Οι Ιρανοί έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες σκακιστές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








